Sponsorloop

SPONSORLOOP

Herk-de-Stad heeft heel wat moois te bieden. Het Schulensmeer is zo'n parel. Daarom alleen al is de Sponsorloop niet te missen, voor lopers en supporters. Loop mee 5 of 7,5 km in dit prachtige decor of kom supporteren!

Op 6 oktober 2019 vond de 26ste editie van de Sponsorloop plaats, opnieuw aan het Schulensmeer in Herk-de-Stad. De start werd zoals gegeven aan 't Vloot. Het barslechte weer was spelbreker ... om het vriendelijk uit te drukken. Toch daagden op de kop 40 moedige lopers op. Proficiat aan hen allemaal. 

 

De loop is elk jaar een groot succes. Onze sponsorloop is dan ook een echte aanrader: een prachtig decor én... een goede generale repetitie voor Dwars door Hasselt. De Dienst Sport chronometreert elk jaar de tijden. Je vindt ze onderaan deze pagina, samen met fotoverslagen van voorbije edities. Het Herkse 11.11.11-team verkoopt aan supporters (en lopers, natuurlijk) steeds heerlijke soepen, alsook ons Herkse Krikske Vuur. Deze opwarmertjes kennen traditioneel veel succes. En hoewel de weergoden ons (behalve dit jaar) steeds goed gezind zijn, is dat in oktober toch al welkom.

 

Onze dank gaat uit naar de vele vrijwilligers van 11.11.11, naar de lopers en supporters en naar het stadsbestuur en de stedelijke diensten van Herk-de-Stad voor de ondersteuning en samenwerking.


START: 10:30 uur

INSCHRIJVEN: vanaf 9:00 uur

AFSTANDEN: 5 of 7,5 km

TEN VOORDELE VAN

11.11.11. - HERK-DE-STAD

mevr. Jenny Spiessens

Kerkstraat 55

3540 Herk-de-Stad


js.fos.socsol@skynet.be

CONTACTEER SPONSORLOOP

We bestaan voor en dankzij de Herkenaren. Jouw opinie interesseert ons.

 
 
 

ARCHIEF

OVER ONS

"Ons engagement: dat halen we uit drie energiebronnen: het besef dat Noord-Zuidwerking belangrijk is, zowel voor het Zuiden als voor het Noorden, de fijne groep die de Wereldraad geworden is en ons mooie Herk-de-Stad en haar inwoners waarvoor we onze activiteiten en projecten organiseren."

IN DE KIJKER


"Ode aan de wereld: showkoren en poëzie
Kerk Schulen (Herk-de-Stad)
VVK: € 5,- via www.demarkthallen.be

22 september 2019, 11 - 13 uur


Sponsorloop t.v.v. 11.11.11: ca. 5 of 7,5 km aan het prachtige Schulensmeer in Herk-de-Stad.

6 OKT 2019

CONTACTEER ONS


Stadhuis Herk-de-Stad

Dhr. Wilfried Ramaekers

Pikkeleerstraat 14, 3540 Herk-de-Stad

E-mail: info@wereldraad.be

Tel.: 013 55 17 85

Copyright @ All Rights Reserved