Sponsorloop

SPONSORLOOP 2017

 

Op zondag 1 oktober 2017 vindt de 24ste editie van de Sponsorloop plaats, opnieuw aan het Schulensmeer in Herk-de-Stad. De start wordt zoals steeds voor zowel de 5 km als voor de 7,5 km gegeven aan 't Vloot. Voor maar € 6,-, opniew t.v.v. 11.11.11, lopen weer heel wat sportievelingen met ons mee met het prachtige Schulensmeer als decor. Klik hier voor het fotoverslag van de vorige editie.

 

De loop is elk jaar een groot succes. Onze sponsorloop is dan ook een echte aanrader: een prachtig decor én... een goede generale repetitie voor Dwars door Hasselt. De Dienst Sport chronometreert ook dit jaar weer de tijden. Je vindt ze later op deze pagina. Het Herkse 11.11.11-team verkoopt aan supporters (en lopers, natuurlijk) opnieuw heerlijke soepen, alsook ons Herkse Krikske Vuur. Deze opwarmertjes kennen traditioneel veel succes. Dat is dan weer een voordeel van dergelijke weersomstandigheden.

 

Onze dank gaat uit naar de vele vrijwilligers van 11.11.11 en naar het stadsbestuur en de stedelijke diensten van Herk-de-Stad voor de ondersteuning en samenwerking.

 

11.11.11.-CAMPAGNE 2017

 

 

 

Meer info vind je op de website van 11.11.11. of rechtstreeks door hier te klikken.

 

Na afloop van de 11.11.11.-actie publiceren we op deze pagina een overzicht van wat de 11.11.11.-campagne in Herk-de-Stad dit jaar heeft opgeleverd.

WAT DOEN WE NOG?

 

Naast de Sponsorloop ondersteunen we 11.11.11. nog op andere manieren. In de week van 11 november trekken vrijwilligers door zoveel mogelijk straten in Herk-de-Stad om je gift op te halen. Hiervoor kan je de enveloppe gebruiken die vooraf gebust wordt. Je kan de gegevens erop ook gebruiken om eventueel een bijdrage te storten. Op het Sint-Maartenfeest van 11 november zijn we ook van de partij.

"Ons mooie Herk-de-Stad heeft heel wat om trots op te zijn. Het Schulensmeer is zo'n parel. Daarom alleen al is de Sponsorloop niet te missen."

 

TIJDEN EN FOTO'S

RECENTSTE EDITIE

 

Copyright © All Rights Reserved - Klik hier voor de DISCLAIMER en INFORMATIE OVER HET GEBRUIK VAN COOKIES.