Cadeaudagen

CADEAUDAGEN

 

De cadeaudagen van Oxfam Wereldwinkel Herk-de-Stad zijn een onmisbare traditite geworden. Dit jaar vinden ze plaats op zaterdag 3 en op zondag 4 december 2016, zoals steeds in Graaf van Loonzaal van De Markthallen. De beurs wordt opnieuw een groot succes! Daar zijn we rotsvast van overtuigd!

 

De cadeaudagen zijn dan ook een echte aanrader! In de aanloop naar Kerstmis zorgen ze immers voor heel wat inspiratie. Er gaan elk jaar een heleboel geschikte cadeaus over de toonbank en er worden traditioneel heel wat leuke ideeën voor een (h)eerlijk feestmaal opgedaan.

 

Op onze mediapagina kun je alvast even terugblikken naar de voorbije cadeaudagen / geschenkenbeurzen:

 

Je kan ook steeds in de Wereldwinkel zelf terecht. Maak er ter plekke kennis met het ruime aanbod. Ook op talloze andere Wereldraadactiviteiten is de Wereldwinkel trouwens actief. Denk o.a. aan het (H)Eerlijk Herk - Wereldfeest.

 

Hieronder zie je alvast enkele sfeerbeelden uit de winkel. Je vindt het album ook terug op media.wereldraad.be. Je vindt daar trouwens ook fotoverslagen van de Herkse OWW-Picknickdag en de workshops die de Wereldraad organiseerde in het kader van de actie "Laat je strikken".

DE WINKEL ZELF

 

Markt 27/4, 3540 Herk-de-Stad

Tel. 013 32 51 80 / e-mail: herk-de-stad@oww.be

 

Openingsuren:

woensdag: 13:30 - 17:00

donderdag: 13:30 - 17:00

vrijdag: 13:30 - 17:00

zaterdag: 10:00 - 12:30 en 13:30 - 17:00

zondag, maandag en dinsdag gesloten

"(H)Eerlijke eindejaarsfeesten dankzij de cadeaudagen van de Herkse wereldwinkel. Niet alleen culinair, dankzij de leuke tips voor geschenken."

 

WAT DOEN WE NOG?

  • Oxfam Fair Forum te Gent voor medewerkers en alle sympatisanten van Oxfam; open van 9.30 tot 17 uur, Flanders Expo Meeting Center.

 

  • Week van de Fair Trade vanaf 1 oktober 2014. Er wordt aandacht gevraagd voor eerlijke handelsakkoorden tussen Noord en Zuid.

 

  • Op 11 oktober is er een ruilactie in het kader van de focus op fruitsappen: een fles Oxfam fruitsap voor een lege fles van gelijk welk fruitsap. Dit is de opvolger van de actie "De pot op" van 2013.

 

  • In maart vieren we de Dag van de vrijwilliger, in mei is er de Fair Trade Day. In juni besteden we aandacht aan de bioweek.

 

  • In 2015 vallen de cadeaudagen op 5 en 6 december. Waarom dit niet nu al noteren in je agenda?

Copyright © All Rights Reserved - Klik hier voor de DISCLAIMER en INFORMATIE OVER HET GEBRUIK VAN COOKIES.